Trådlyft

Ny och enkel metod för att strama upp huden utan kirurgi
Vilket material används för trådlyft och hur ser processen ut?

De trådar som används vid trådlyft är av samma typ som används inom kirurgin och består av PDO (V-soft Lift, Dr Perfect V-lift) eller PLA (Silhouette Soft). Denna typ av trådar bryts ner i kroppen efter 6-9 månader men innan dess ger de en stimulering i huden som bygger upp nytt kollagen och på så vis åstadkommer ett lyft. Vissa av trådarna har koner eller hullingar som ger ytterligare lyft i områden där detta behövs. Behandlingen håller i 1-2 år i vissa fall längre, beroende på ålder, livsstil och hudtyp. Rökning och överdriven solning förkortar hållbarheten.

När kommer det ett resultat och hur länge håller ett trådlyft?
Man ser vissa resultat direkt i form av lyft och utfyllnad och resultatet blir ännu bättre under månaderna framöver på grund av att kroppen bygger kollagen. Resultatet av ett trådlyft håller 1-2 år.

Gör behandlingen ont?
Trådarna kommer in i huden med en tunn nål och känns väldigt lite. Om man använder hullingtrådar (barb-tådar) så lägger man en droppe bedövning i huden innan och behandlingen kan vissa tycka är lite obehaglig.

Vad kan biverkningarna av ett trådlyft vara?
Oftast har man minimalt obehag efter och kan återgå till arbetet, speciellt efter minilyft. Ibland får man blåmärken som kan finnas kvar ungefär en vecka och vid större trådlyft ser man ibland lite svullnad. När man lägger hullingtrådar så kan det kännas de första veckorna, särskilt när man tuggar. Infektion eller mer allvarliga biverkningar är mycket väldigt ovanligt.

Hur vet jag om jag bör göra ett trådlyft?
Trådlyft är rekommenderat för de flesta friska personer där effekterna av åldrandet blivit uppenbart och man vill ändra på det eller om man önskar lyfta t ex ögonbryn, ansikte, hals, armar eller byst utan att göra en operation. Vid en konsultation går vi igenom dina förutsättningar och vilket trådlyft som skulle passa för just dig.

När bör man inte göra trådlyft?
Trådlyft rekommenderas normalt ej vid kraftigt åldrande med mycket överskottshud, hängig hals eller djupa rynkor och veck i ansiktet, då trådarna inte kommer orka bära tyngden. I sådana fall krävs oftast kirurgi.

Minitrådlyft?
Ett minitrådlyft är att man lägger 10-20 tunna trådar under huden för att lyfta ett litet område t ex mungipor, överläpp, glabella (mellan ögonbrynen) eller tear trough. Ett minitrådlyft är ett snabbt enkelt och nästan smärtfritt ingrepp och är ett bra alternativ om man inte vill göra filler eller botulinumtoxin i ett område.

Vilka områden kan man behandla med trådlyft?
Man kan göra pann-och ögonbrynslyft, ansiktslyft, haklyft, halslyft och bröstlyft samt behandla s k gäddhäng på överarmar.

Pris för Trådlyft

Minitrådlyft: 5900 kr (mungipor eller överläpp eller glabella eller tear trough)

Hak-, hals-, pann- eller armlyft: från 7900 kr upp till 14900 kr beroende på antal trådar

Hak-och halslyft: 12900 kr

Käklinje med barb-trådar: 9900 kr

Bröstlyft: (16 barbtrådar) 15900 kr

Ansiktslyft: från 10000 kr

Bilder

Filmer

Kontakt

Tveka inte att höra av dig för konsultation, bokning eller om du har andra frågor.

  Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn