Tandblekning

Sjuksköterskan som utför tandblekning är certifierade och har genomgått en specialutbildning. för att ge dig en säker och trygg behandling med bästa möjliga resultat.

Innan tandblekning bör tänderna undersökas av en tandläkare för att säkerställa att du inte har några obehandlade kariesangrepp, tandfrakturer, otäta fyllningar, tandsten eller andra skador. Dessa är viktiga för att säkerställa att behandlingen kan ske på ett riskfritt och säkert sätt.

Estetisk Kirurgi Center erbjuder klinikblekning och hemblekning. Båda metoderna är väl beprövade, säkra och ger dig ett vitare leende.

Klinikblekning

Med en speciell ledlampa och en skonsam gel bleker man tänderna till ett ljusare och fräschare leende. Resultatet är helt beroende på ditt eget unika utgångsläge, oftast till flera nyanser ljusare och din ursprungliga färg.

Denna skonsamma metod ger oftast inga ilningar, förändrar inte heller ditt tandkött, tänder eller emaljstruktur.

Behandlingen inklusive konsultation tid tar ca 1 timme.

Hemblekning

För dig som vill bleka dina tänder hemma på ett skonsamt sätt. Med hemblekning bleker du tänderna hemma med blekskenor och skonsam blekningsgel som placeras över tänderna.

Du kommer att få instruktioner på hur du skall bleka dina tänder för att uppnå bästa resultat. Behandlingen kan genomföras på dagen eller på natten medan du sover. Den generella behandlingstiden är 3-5 dagar.

Bilder

Kontakt

Tveka inte att höra av dig för konsultation, bokning eller om du har andra frågor.

  Jag samtycker till att mina personuppgifter behandlas enligt integritetspolicyn